top of page

LP Online: ett community för er!

Så i och med att vi lanserat vår nya hemsida ville vi samtidigt skapa en plats för våra medlemmar men även andra kvinnor runt om i Sverige, ett community för kvinnor som vill dela med sig av men även ta emot inspiration, motivation och tankar, idéer och tips!


GRUPPER

Som medlem i LP online får du tillgång till grupper av olika slag. Är du intresserad av löpning? Att vara en del av vår bokcirkel? kanske vill du skapa en egen grupp? I dessa grupper kan man dela med sig av tankar, tips och rekommendationer med fokus på gruppens ämne eller tema. Kanske vill du rekommendera en bra bok att läsa? Kanske vill du dela med dig av ett bra löparpass du testat. Möjligheterna är ändlösa. Gå med i de grupper som passar dina mål och intressen, eller skapa en egen grupp utefter vad du behöver och bjud in andra att delta.


FORUM

Det är här den allmänna diskussionen kring olika ämnen sker. I vårt forum kan du dela med dig av vad du gjort idag, allmänna tankar och frågor kring träning, kost, LP eller hälsa i sin helhet. Du kan dela bilder, filmer, gifs och reagera och gilla andras inlägg. Vi har även skapat olika kategorier för diskussioner, exempelvis tips på mellanmål eller om du är eller tidigare varit FORME eller WT. Få igång snacket här och inspirera varandra till hälsa!


MEDLEMMAR

Du kan följa andra medlemmar på LP online på samma sätt som de kan följa dig. Under medlem får du en överblick över vilka som är medlemmar. Följ varandra och bli vänner!


GALLERI

Under galleri är det specifikt bilder som delas. Nästan som ett instagram kan du dela med dig av bilder på vad du vill dela med dig av med andra LP:are. Du kan även gilla och kommentera andras bilder.


Kom igång i LP online! Mer kommer här inom kort. We got u!95 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page