top of page

Förändringarnas höst

2022 börjar närma sig sitt slut. Ett år fyllt av glädje, skratt, svett och tårar. Precis som vilket vanligt år som helst. När vi nu summerar året så ha det hänt en del. Långsamt har vi tagit oss igenom en pandemi och våren 2022 började vi se ett ljus i tunneln även om covid fortfarande spred och sprider sig. Vi fortsatte med många pass utomhus men började så sakteliga ta oss inomhus igen. Det började att se lite “normalt” ut igen. Så kom semestern och snart var hösten här. Då fick Helena och Anna frågan om att driva Ladies Place i Skara vidare då Anna, vår tidigare chef och delägare, valde att ta ett steg tillbaka.


En fråga som kanske borde vara lätt för oss att svara på. Men visst fick vi tänka både en och två gånger på om vi verkligen kunde axla rollen som anläggningens ansvariga. Till slut landade vi ändå i att kärleken till LP, och skillnaden som LP gör för så många kvinnor, vägde tyngre än någonting annat.

För oss var det viktigt att samlas som ett team och jobba mot samma mål. Teamet består förutom av Helena och Anna också av Catharina, Anne och Lasse. Även Anki och Annika finns som en viktig del av teamet, för att inte tala om våra fantastiska instruktörer. Vad skulle vi göra utan dem!


Det är ju kvinnorna, tjejerna, damerna och kärringarna som är LP. Det är ju vi allihopa som tillsammans gör skillnad för varandra.

Vi stöttar varandra, uppmuntrar varandra, pushar varandra, tröstar varandra, backar upp varandra och ser varandra.

Vilken annan anläggning kan stoltsera med det.


Vi brukar ofta prata om vad det är som gör Ladies Place till den fantastiska anläggningen som det är. Alla som kliver in innanför dörrarna känner av den men det är svårt att sätta ord på vad det är. Vi hoppas och tror att det som verkligen gör oss unika är GEMENSKAPEN framför allt annat. Att det alltid finns någon på plats, tryggheten i att få vara den man vill och som man vill, rätten till att få känna sig bekväm i sin egen kropp, att få träna utan några som helst prestationskrav utan bara för att må bra, att vi är prestigelösa och endast tävlar mot oss själva och att vi alla är personliga mot varandra oavsett om vi är bästa vänner eller aldrig har setts. Tillsammans är vi en kraft att räkna med.


När vi nu går mot 2023 så vill vi så klart att fler kvinnor, tjejer, damer och kärringar hittar till oss och vill vara en del av gemenskapen. Tillsammans kan vi lyckas med detta. Gemensamt ska vi sprida ordet vidare om Ladies Place och den härliga plats som det är.


Vi vill tacka vår ägare och ordförande för detta förtroende som vi fått. Vi står ödmjuka inför uppdraget och är tacksamma över all hjälp och stöttning vi får av dem i att driva LP vidare. Tänk att varje dag få gå till världens bästa jobb och ställe.


Nu önskar vi er en fantastisk jul och ett gott nytt år.

Så sätter vi fart mot träningsåret 2023//Helena & Anna


247 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commenti


bottom of page