INFORMATION KRING COVID-19

Vi fortsätter att följa utvecklingen av smittspridningen av Covid-19 via myndigheterna. Utifrån informationen som finns nu från folkmyndigheten och Pandemilagen så kommer vi att ha öppet som vanligt. Vi fortsätter att fokusera på att skapa en säker och hygienisk miljö för er. Vi håller oss kontinuerligt uppdaterade om den fortsatta utvecklingen och är redo att sätta in ytterligare insatser om läget skulle förändras.


UTETRÄNING

Vi utökar utbudet utanför gymmen och breddar därför utbudet av vår utomhusträning. Vi flyttar ut all gruppträning som kan flyttas ut. De klasser som inte går att köra utomhus erbjuds inomhus men med ett färre antal deltagare.


online

Som medlem får du tillgång till förinspelade pass via bokningsappen wondr så att du har möjlighet att träna hemifrån om du inte vill besöka oss.

smallgroups

Vi begränsar platserna på våra pass och anpassar antalet deltagare beroende på storleken av salarna, i linje med riskbedömningen från Folkhälsomyndigheten.

RUTINER

Vi har ökat städfrekvensen i både omklädningsrum och bland redskap och maskiner. Vi är extra noga med att rengöra dörrhandtag, kranar och andra ytor som ofta kommer i kontakt med händer.

VAD KAN DU SOM MEDLEM GÖRA?

Allt blir bättre när man hjälps åt! Här ser du en lista över saker du kan tänka på när du besöker oss.

Tvätta händerna ofta och noggrant, gärna direkt när du besöker LP. Vi uppmanar alla att hålla avstånd som vistas i våra lokaler.

Tvätta av redskap, maskiner och mattor både innan och efter du tränat. för din egen och andras skull.

Om du har möjlighet att duscha och byta om hemma, gör gärna det, på så sätt lämnar du plats åt de som verkligen behöver använda omklädningsrummen.

Och viktigast av allt! om du är sjuk, stanna hemma. Du är varmt välkommen tillbaka när du är frisk igen!

Tack för att du tar hand om dig själv, dina medmänniskor och Ladies Place!