Träningsutbud

I Lidköping har vi gruppträning i små grupper, allt för att ni ska känna er trygga att vistas i våra lokaler.

3D

3D-träning är en träningsform där du ska integrera flera av kroppens muskelgrupper samtidigt och använda dig av naturliga rörelser, som knäböj, höftböj, pressövningar, utfall och rotationer samt utföra dem i alla tänkbara riktningar.

Core

Core är grundträning som ökar din kroppskontroll genom övningar som utgår från våra naturliga rörelsemönster. Rygg, mage och sida är i fokus, men under passet får du också jobba med stabilitet i alla dina leder, din balans och rörlighet.

Cirkel

Cirkelträning baseras på enkla, funktionella övningar som ger såväl styrka, kondition, balans, som explosivitet och uthållighet.

Step

På step tränar man både kondition och styrka. Passet är uppbyggt i konditionsintervaller som varvas med styrkeövningar. Enkla och effektiva konditionsövningar på stepbrädan som får pulsen att öka! Passar både nybörjare och vana deltagare.

Jogg/styrka ute

Ett pass med löpning på ca 3 km, lugnt tempo med olika styrkeövningar på vägen.

Fredagsfys

Detta pass är olika från vecka till vecka.

yoga

Yoga är lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. Stort fokus ligger på området runt höfter och ländrygg. där det finns fysiska såväl som emotionella spänningar.

Small group

Träning i små grupper för deltagare på weight trainer kurser.