Ladies Place Lidköping

Hos oss är träning lika naturligt som återhämtning och avkoppling. Här ska alla som väljer att stärka sin hälsa via våra koncept för viktminskning och beteendeförändring eller via enbart gruppträning för att skapa välmående känna sig hemma. Här ska du välkomnas på ett personligt sätt. Vi är alla olika och vi behöver olika och det är helt okej.

Vi är ingen ”vanlig” träningsanläggning vi vill vara inbjudande genom det personliga mötet och skapa gruppträning i små grupper där du ska känna dig trygg efter dina förutsättningar. Prestigelös träning på dina villkor med en hemma hos-känsla.


Kurser Våren 2021

Weight trainer

Kickstarta med Weight Trainer!

Tillsammans med en personlig coach får du verktygen att nå ditt mål. Enkelt och effektivt för ett långsiktigt resultat! Under Weight Trainer-programmet träffar du din coach regelbundet, tränar i ”smallgroup” två gånger per vecka och skapar förutsättningar att behålla din nya livsstil i framtiden genom nya kunskaper om kost, träning, livets njutningar och hur tankar formar människor.

ForME

Din nystart börjar här!

Våra fyra delar ger dig en kickstart mot ditt nya liv. Vi erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att gå ner i vikt – och med vår mentala träning kan vi garantera att du får behålla dina resultat på lång sikt.